Igrice

Hrabri vatrogasac

Hrabri vatrogasci je jedna od najzanimljivijih igrica, kako za klince tako i za stariju ekipu, stavljajući vas u čizme vatrogasca u nekoliko misija spašavanja.

Hrabri vatrogasci slede formulu gašenja požara uz pomoć vatrogasnog creva koje se usmerava u ekran i koje prska pravu vodu. Svaki uređaj za crevo ima snažnu povratnu spregu sile da bi ponovio osećaj prskanja vode kroz crevo! Gasite plamen dok locirate i spasavate ljude, suočavajući se sa opasnim preprekama na putu, uključujući jak dim, neočekivane eksplozije, padajuće predmete i nepredvidive divlje požare. Realni efekti dima i plamena, kao i sirenama za uzbunu.

Crossy

Crossy je igra za mobilne telefone koja je pretvorena u arkadnu mašinu.

Igrači moraju voditi svoj karakter preko prometnih puteva, železnica i reka i izbegavati prepreke. Automobili, kamioni i vozovi mogu da vas ubiju, ali trupci koji plove duž reke mogu vam pomoći na putu. Svaki uspešan skok donosi vam korak dalje u igri, ali nemojte predugo odlagati skok jer će orao naleteti i odneti vas.

Treasure Cave

Impresivan LED monitor od 75 inča

Zakačite „plen“ sa realnim mehanizmima za zatezanje koluta. Sakupite 4 mape za ulazak u novu BONUS fazu. Uhvatite kralja jastoga da osvojite veliki broj bodova.

Simulator vožnje

Mehaničari, reli vozači, piloti i svi koji ste sanjali da to postanete dobrodošli u vaše igralište iz snova.

Ovaj simulator je dizajniran da pruži ultimativni doživljaj akrobatske vožnje i on u tome uspeva zahvaljujući brzom i tačnom prenosu pokreta uz naglasak na ubrzanje, kočenje, okretanje i menjanje brzina, a ne promiču mu ni najmanje rupe na asfaltu.

Party soccer

Party soccer je jednostavna, podsticajna i zabavna igra za jednog igrača. Pogodana je za sve uzraste.

U „Party soccer“ igri igrači pokušavaju da šutnu fudbalsku loptu onoliko puta koliko mogu, kako bi osvojili što više bodova i prešli na sledeći nivo, dok na ekranu stoji sat za odbrojavanje vremena.

Speedy Feet

Speedy Feet je nagazna igra nove generacije.

Cilj igrača je da zakorači na kontrolne tastere što je brže moguće dok se radnja odvija na ekranu. Igra je na temu dinosaurusa, ima 3 nivoa za završetak: lava, led i kamen.

Duo Drive

Dečija igra za vožnju dečijim automobilom / motociklom

Koristite svoju veštinu da biste izbegli puno prepreka na putu. Usput pokupite zlatnike. Prvi koji pređe ciljnu liniju pobeđuje.

Jednostavno, a zabavno i zanimljivo

VR Magic box

VR Multifunkcionalna stojeća platforma. Jednostavna, lagana, laka za upotrebu, kompatibilna, samouslužna.

Kako igrati? Nakon ubacivanja žetona, VR naočare će se automatski spustiti, doneti kacigu na gamepad, pomoću kontrolera odabrati igru koju želite igrati, nakon što se igra završi, slušalice će se automatski podići na vrh mašine.

Igra uključuje: Fancy Skiing VR, Fruit Ninja, Mercenary, Armed Against the Undead, Star Rage VR, ZombiTown, VR Baseball i druge zabavne sadržaje.

King basketball

Fenomenalna igra, u kojoj možete da proverite vaše šuterske sposobnosti. Koš se neće pomeriti pri prvom šutiranju, na normalnom nivou.

 • Kod drugog nivoa koš se pomera i pogađanje postaje teže, ali ne previše za srednji nivo.

 • Treće nivo, naprednije šutiranje i koš se kreće gore-dole.

 • Na poslednjem, profesionalnom nivou, koš se vrti u krug.

Dance Plesna mašina

Kao nova plesna mašina, zadovoljila je većinu igrača zbog svojih parnih / pojedinačnih načina rada.

Velika senzorska podloga DanceRush Stardom prepoznaje kada igrači tapkaju, drže ili klize nogama na određenim mestima. Ova podloga čak prepoznaje kada igrač skače ili izvodi note „dole“. Može biti pogodno da dva igrača stoje u jednoj plesnoj podlozi, s prvim igračem napred, a sa drugim igračem pozadi. Igrači bi mogli biti pomalo iznenađeni koliko ima slobode kretanja, a da i dalje lako pogađaju zadate korake.

 • LED kul sjajna plesna pozornica.
 • Interaktivna igra koja otkriva kretanje.
 • Pogodno za jednog i dva igrača koji plešu zajedno.
 • Igrači plešu i takmiče se jedni s drugima

Fantasy Soccer

Poziv za sve ljubitelje fudbala. Fudbal za od 1 do 4 igrača.

 • Kontrolišite po jednog člana tima pomoću džojstika
 • Ubrzajte brzinu i zamenite igrače uz pomoć dugmića pored džojstika
 • Fizički šutnite fudbalsku loptu da biste šutirali ili dodali loptu.
 • Selektivni timovi iz više zemalja

Pong 4 players

Jedinstvena rekreacija klasičnog arkadnog igračkog iskustva - sada za do ČETIRI igrača!

Potpuno zatvoreno, retro igranje čini vanvremenu zabavu koja privlači igrače svih vrsta.

 • Elektromehanička funkcionalnost – 3D lopatice se „magično“ kreću po površini pomoću neviđenih magneta i motora ispod
 • Podrška za jednog, dva, tri ili četiri igrača – nezauzetim slotovima upravlja računar.

On point

Usavršavajte svoje veštine gađanja sa najrealističnijim simulatorom pucanja.

Igrači preuzimaju kontrolu nad pravim airsoft pištoljem koji se koristi za gađanje virtuelnih ciljeva koji se pojavljuju na ekranu. Svaka igra izaziva vas na poseban način, ali vi se ocenjujete po tehničkim mogućnostima, brzini i kombinacijama da biste na kraju svake runde dobili ocenu.

 • Realno airsoft iskustvo pucanja koje se nalazi samo u Amperu.

 • 4 igre za jednog igrača (Bullseie – Crusher – Score Attack – Steelshot)

VR stolica 360°

VR Simulator za 360 ° rotiranje, dizajn cool izgleda, efekti visokog potapanja, tačna simulacija pokreta uz visokokvalitetne VR video i interaktivne igre. VR 360 stolica daje vam neverovanto iskustvo u svetu virtuelne stvarnosti kakav nikada niste doživeli.

Vrhunsko ekstremno iskustvo 9D VR 360º stolice. Uzbudljiv i stvaran osećaj u toboganu. Svemirske igre i druge igre virtuelne stvarnosti, donosi osećaj stvarnijeg iskustva virtuelne stvarnosti.

 • Simuliranje vožnje svemirskim brodom u VR pucačkoj igri.

 • Futuristički dizajn kapsule za vožnju.